Spaanse media: 'Motorafdeling Mercedes gaat beste motoren aan Aston Martin geven'

Volgens het Spaanse The Objective is men bij Mercedes High Power Performance van mening dat de beste motoren van de stal aan Aston Martin geleverd moeten worden. De fabriek in Brixworth levert de motoren aan het Mercedes Formule 1-team, Aston Martin, McLaren en Williams en al deze krachtbronnen moeten eigenlijk van dezelfde kwaliteit zijn. Maar in de praktijk ligt dat wat anders. Alle motoren worden inderdaad in dezelfde fabriek gebouwd, door dezelfde medewerkers, die dezelfde materialen gebruiken. Maar iedere krachtbron heeft zo zijn eigen afwijkingen of onnauwkeurigheden, waardoor het mogelijk is dat niet alle motoren hetzelfde vermogen en/of betrouwbaarheid leveren.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head