Start Grand Prix van Singapore onzeker door heftige regenbuien

De Grand Prix van Singapore lijkt niet om 14:00 Nederlandse tijd van start te gaan. Een uur voordat de race eigenlijk moet gaan beginnen, is het ongekend hard aan het regenen in Zuid-Oost Azië. Volgens de radar komen er nog een fikse buien aan, inclusief donderbuien, terwijl de pitstraat nú al ondergelopen is. De FIA heeft inmiddels aangegeven dat de startprocedure al is uitgesteld en een half uur voor de originele starttijd van de Grand Prix wordt er een update gegeven vanuit de leiding van de Formule 1. Als we kijken naar de onderstaande video, is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head