Ted Kravitz over Red Bull-boycot: 'Ik zeg dingen zoals een verstandige F1-fan het ziet'

Tijdens de Grand Prix van Mexico in 2022 verschenen Max Verstappen, Sergio Pérez, Christian Horner en Helmut Marko niet voor de camera van Sky Sports. Het Oostenrijkse team had besloten om Sky te boycotten wegens de opmerkingen van Ted Kravitz. De reporter van de Britse zender had zich meerdere malen negatief uitgelaten over Max Verstappen. De Nederlander was van mening dat Kravitz mede verantwoordelijk was voor het polariseren van de Hamilton- en Verstappen-fans. Ook meende Verstappen dat de opmerkingen van Kravitz ervoor zorgde dat hij veel bedreigingen kreeg op sociale media. Kravitz haalde de gebeurtenissen van Abu Dhabi 2021 namelijk…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head