Toto Wolff begint met gemengde gevoelens aan nieuwe seizoen: ‘We moeten realistisch blijven’

Mercedes F1 Media Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft laten weten dat hij positief kijkt naar het aankomende seizoen. Volgens de Oostenrijker denkt zijn team namelijk alle gaten van afgelopen jaar te hebben gedicht. Toch houdt Wolff nog even een slam om de arm. Afgelopen seizoen was een minder jaar voor Mercedes. Het team uit Brackley begon het jaar met een radicaal andere auto dan de rest van het veld. Het concept bleek niet zijn vruchten af te werpen en Mercedes keek tijdens sommige races tegen een achterstand van één seconde aan. In de tweede helft van het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head