Toto Wolff heeft ‘opvolger’ van Nyck de Vries al in huis

©Mercedes F1 Media Mick Schumacher is vanaf 2023 onderdeel van het Mercedes Formule 1 Team. De Duitser werd bij Haas vervangen door Nico Hülkenberg, nadat hij twee jaar de tijd had gehad om zichzelf te bewijzen in de koningsklasse van de autosport. Volgens Gene Haas en Günther Steiner was Schumacher in die jaren niet goed genoeg, maar Toto Wolff ziet nog wel een toekomst voor Mick in de F1. Schumacher gaat bij Mercedes de rol vervullen die Nyck de Vries de afgelopen jaren op zich nam. De zoon van F1-legende Michael Schumacher wordt test- en reservecoureur…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head