Toto Wolff sneert richting Christian Horner

Mercedes F1 Media In gesprek met The Times heeft Mercedes-teambaas Toto Wolff een flinke sneer uitgedeeld aan Christian Horner. Volgens Wolff zit hij namelijk in het hoofd van de Britse teambaas. In 2021 beleefden Red Bull en Max Verstappen een bijzonder en zeer intensief jaar. Het hele seizoen woedde er namelijk een hevig gevecht om de WK-titel met Mercedes en Lewis Hamilton, zowel op als naast de baan. Zo raakten Verstappen en Hamilton elkaar meerdere keren en werd er ook buiten het racen om flink met modder gegooid door beide partijen. Ook dit seizoen was het weer raak.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head