‘Vasseur wil Leclerc zo snel mogelijk opnieuw vastleggen vanwege bedreiging vanuit Mercedes’

Ferrari F1 Media Volgens de Italiaanse afdeling van Motorsport.com heeft Frédéric Vasseur één hoofddoelstelling als nieuwe Ferrari-teambaas: het opnieuw vastleggen van Charles Leclerc. Dit vanwege het feit dat er kapers op de kust zijn voor de Monegask. In 2019 tekende Leclerc een lange deal met Ferrari. De man uit Monaco zou tot en met 2024 rijden bij het team uit Maranello. Toch lijkt er van die lange deal niets meer over te zijn. Over een aantal maanden begint namelijk al het 2023-seizoen waarna het 2024-seizoen snel volgt. Voor Vasseur dus zaak om zo snel mogelijk een nieuwe verbintenis…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head