Viaplay gaat abonnementskosten tóch flink verhogen in 2023

Red Bull Content Pool Streamingdienst Viaplay liet in 2022 aan Streamwijzer weten dat het de abonnementskosten voor aankomend jaar hetzelfde zou laten. De aanleiding voor deze opmerking was het feit dat er op de website van Viaplay een aanbieding te zien was voor 2023, waarin stond dat de abonnementsprijzen een stuk hoger werden dit jaar. Viaplay ontkende toen stellig dat er een wijziging zou komen in de kosten voor hun klanten. Jaarabonnementen zouden gewoon €10,49 per maand blijven kosten en maandabonnementen bleven €13,99 per maand. Maar het Scandinavische bedrijf heeft zich niet aan die woorden gehouden.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head