Viaplay reageert na kritiek op nieuwe commentatoren

Red Bull Content Pool Afgelopen weekend mochten Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk voor het eerst op Viaplay verslag doen van een Formule 1-race. Op internet kwamen er talloze klachten over het nieuwe commentaarsduo, waarbij Olav Mol direct bij een groot gedeelte van het Nederlandse publiek werd gemist. Op Twitter regende het van de klachten. Men zou Heemskerk en Valkenburg ‘saai’ en ‘passieloos’ vinden. Maar er was ook een tegengeluid. Een groep was juist blij met het serieuze commentaar van de nieuwe verslaggevers, die inhoudelijk dieper ingingen op sommige zaken dan dat Mol en Plooij bij Ziggo…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head