Viaplay wuift kritiek Nederlandse kijkers weg: ‘Wij zijn wél tevreden’

Mercedes F1 Media Viapay geeft in gesprek met RTL Nieuws laten weten ondanks alle kritiek erg tevreden te zijn over het eerste GP-weekend. Vanuit de Nederlandse fans klonken er veelal negatieve geluiden  afgelopen weekend. Zo zou de stream om de haverklap vastlopen en was het commentaar alles behalve interessant. Afgelopen weekend stond de eerste Grand Prix van het 2022-Formule 1-seizoen op het programma. Daarmee begon ook een nieuw tijdperk voor de sport in Nederland. Het vertrouwde Ziggo heeft namelijk plaatsgemaakt voor Viaplay. Gedurende het weekend was er op Twitter echter veel kritiek te lezen over de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head