Video: Aston Martin heet Fernando Alonso welkom bij het team

Komend seizoen zal Fernando Alonso niet bij Alpine, maar bij Aston Martin te zien zijn. De Spanjaard koos afgelopen seizoen om – geheel onverwachts – over te stappen naar het team uit Silverstone. Zelfs Alpine-teambaas Otmar Szafnauer wist van niets. Toch leek Alonso’s plan goed uitgedacht te zijn. Aston Martin liet in 2022 namelijk bij vlagen zeer goede snelheid zien en ook heeft de Britse renstal getoond goed uit de voeten te kunnen met een flinke achterstand op de rest van de Formule 1-teams. Afgelopen seizoen wist Aston Martin als zevende te eindigen in het constructeurskampioenschap,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head