Video. Charles Leclerc wordt geconfronteerd met pijnlijk feit over Max Verstappen

Sinds 2019 is Charles Leclerc actief bij Scuderia Ferrari, waar hij in die periode vijf keer op de hoogste trede van het podium stond. Het toont aan hoever het Italiaanse team is afgegleden de afgelopen jaren. In de jaren "00 was Ferrari, in combinatie met Michael Schumacher, hét te kloppen team in de Formule 1. Daar is nu geen sprake meer van. Dat Ferrari niet meer zo succesvol is als vroeger krijgt Charles Leclerc op een pijnlijke manier te horen, als hij in gesprek is met het Franse Canal+. De Monegask krijgt de vraag hoeveel overwinningen Max Verstappen heeft behaald…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head