Video: Fernando Alonso traint zijn reflexen voorafgaand aan nieuwe seizoen

Formule 1-coureurs moeten tijdens een race vaak in een split second beslissingen nemen. Om de reactiesnelheid op pijl te houden, trainen rijders daarom vaak met een soortgelijk apparaat als het apparaat dat te zien is in het bovenstaande fragment. De training bestaat uit een twaalftal lampjes die groen oplichten wanneer ze moeten worden aangeraakt. Rijders hebben bijvoorbeeld een minuut om zoveel mogelijk lampjes aan te tikken. Aan het einde van deze minuut krijgt een coureur dan te zien hoeveel lampjes hij heeft aangeraakt. Hoe hoger het aantal aangetikte lampjes, hoe beter de reactiesnelheid. …

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head