Video: Geniet van een bizar staaltje autorijden tijdens de Rally de Monte-Carlo

Ieder jaar begint het autosportseizoen met de Rally de Monte-Carlo. In de bergen van het prinsdom racen in januari ieder jaar tientallen rijders in verschillende raceklassen. In het bovenstaande fragment nemen Sean Johnston and Alex Kihurani je mee in hun Citroën C3 R5. Vaak wordt gesteld dat niet Formule 1-coureurs, maar rallycoureurs de beste coureurs ter wereld zijn. Ergens zit daar natuurlijk waarheid in. Rallyrijders racen dan wel met minder snelle bolides, maar moeten vaak in onherbergzame gebieden een zo snel mogelijke tijd weten neer te zetten, met alle gevolgen van dien. De enige persoon die…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head