Video. Le Mans-commentator maakt Max Verstappen belachelijk om ‘woedeaanval’

Max Verstappen was duidelijk niet te spreken over de manier waarop de Virtual Le Mans werd georganiseerd, afgelopen weekend. De Nederlander deed samen met Team Redline mee aan het online race-evenement, maar moest de strijd vroegtijdig staken, doordat hij telkens uit de server gegooid werd. Naderhand liet Verstappen op Discord (app om te chatten) weten dat hij nooit meer mee zou doen aan een evenement van de Virtual Le Mans Series, maar dat viel niet goed bij de commentator van dienst: Ben Constanduros, die ook op Twitter uithaalde naar Verstappen. …

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head