Video: Max Verstappen test nieuwe auto in Honda-reclame

Honda en Red Bull hebben nog altijd een goede relatie. De krachtbron waarmee AlphaTauri en Red Bull rijden is officieel geen Honda-motor meer, maar is wel degelijk afkomstig uit de Honda-motorfabriek. Ook is het Honda-logo weer te zien op de Red Bull- en AlphaTauri-bolides. Dat de relatie tussen de beide merken nog steeds goed is, blijkt – naast de relatie op het circuit – ook wel uit het bovenstaande fragment. In de video neemt Max Verstappen de nieuwe Honda HR-V namelijk mee voor een ritje in de heuvels rondom Milton Keynes. Het lijkt erop dat de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head