Video: Max Verstappen viert verjaardag samen met Lando Norris

Max Verstappen en Lando Norris kunnen goed met elkaar overweg. De band die beide heren hebben, is ontstaan uit het racen op jonge leeftijd. Verstappen was immers vaak in de kart en op het podium te vinden naast Norris. De langdurige vriendschap van de twee coureurs heeft zich voortgezet in de Formule 1 en daarbuiten. Ook het feit dat de twee oud-kartrivalen dezelfde vrienden delen, helpt mee. Zo was Norris na de Italiaanse GP te vinden in de Amsterdamse grachten samen met DJ Martin Garrix, die eveneens een goede vriend van Verstappen is. In het bovenstaande…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head