Video: Sergio Pérez sneert naar Aston Martin en Fernando Alonso

In Bahrein wisten Max Verstappen, Sergio Pérez en Fernando Alonso op het podium te eindigen. Na afloop van de race zaten de drie heren daarom samen bij de persconferentie. Daar kreeg Pérez een vraag voorgelegd waarop hij een bijzonder antwoord had. De Mexicaan werd namelijk gevraagd hoe hij de race had ervaren en of hij ergens rekening mee zou gaan houden tijdens het aankomende raceweekend in Saoedi-Arabië. De Red Bull-coureur antwoordde daarop dat het fijn was om drie Red Bull-auto"s op het podium te zien. Dit is een sneer naar het team van Fernando Alonso dat volgens Red Bull grote…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head