Video: Toto Wolff, George Russell en Lewis Hamilton bezoeken Mercedes-motorfabriek

In het bovenstaande fragment bezoeken Toto Wolff, George Russell en Lewis Hamilton de Mercedes-motorfabriek in Brixworth. De drie heren lopen door de fabriek en spreken hier en daar met een aantal medewerkers. Op het einde van hun ’tour’ doen de drie Mercedes-mannen een Q&A. Wolff begint de video met zijn dank uit te spreken naar de mensen die al sinds 2014 de beste krachtbron van het veld produceren. Ook afgelopen seizoen hebben de mannen en vrouwen in Brixworth puik werk afgeleverd, zo stelt Wolff. Het zal interessant worden hoe Mercedes deze winter is doorgekomen op motorisch…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head