Voormalig aartsrivaal van Christian Horner vindt nieuwe job als teambaas

Red Bull Content Pool Cyril Abiteboul, jarenlang de grote vijand van Christian Horner in de Formule 1, heeft eindelijk een nieuwe functie gevonden. De Fransman werd na het 2020-seizoen ontslagen bij Renault en moest plaatsmaken voor Davide Brivio. In zijn tijd bij het Franse team (2014-2020) heeft Abiteboul het meerder malen aan de stok gehad met Red Bull Racing. De reden hiervoor was de matige motor die Renault had gebouwd vanaf 2014. De hybride-motoren van Renault waren totaal niet opgewassen tegen die van Mercedes en Ferrari, waardoor Red Bull Racing ineens terugviel van wereldkampioenen naar een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head