Voormalig Honda-ingenieur onthult 'groot probleem' bij Red Bull Racing in Bahrein

Max Verstappen wist de Grand Prix van Bahrein met overtuiging te winnen. De eerste "non Red Bull-auto" kwam meer dan 38 seconden na Verstappen over de finish en er leek geen vuiltje aan de lucht voor de Nederlander. Maar dat is niet helemaal het geval. Aan het begin van de race klaagde Verstappen namelijk over een probleem met zijn versnellingsbak, waarbij de auto leek te haperen als hij terugschakelde. Tegenover de pers in Bahrein liet Verstappen weten dat het "een klein probleem" was, maar volgens een voormalig Honda-ingenieur is daar niks van waar. Op de F1 Technical-website, waar duizenden F1-fans…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head