Wereldtitel Verstappen doet veel met Sergio Pérez: ‘Max is vanaf het begin een geweldige man geweest’

Loading

Red Bull Content Pool Red Bull Racing-coureur Sergio Pérez is maar wat blij dat Max Verstappen in Abu Dhabi het Formule 1-kampioenschap wist te winnen. De teamgenoot van de Mexicaan ging in de allerlaatste ronde voorbij aan Lewis Hamilton, met wie de Nederlander het gehele seizoen al in een felle strijd zat. Dit werd onder andere mogelijk gemaakt door Pérez. In het midden van de race hield Pérez de Mercedes-coureur flink op. In twee rondes tijd verloor Hamilton ruim acht seconden, door het geweldige verdedigende werk van Checo. Dit werd door Max Verstappen ontzettend gewaardeerd. Op…

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!