Ziggo Sport-tafelgasten geen fan van Hamilton: 'Het is een act'

Tijdens het Race Café op Ziggo Sport kwam Lewis Hamilton uiteraard aan bod. De Brit kende een dramatische start van zijn Formule 1-campagne in 2023. Hij finishte de Grand Prix van Bahrein op de vijfde positie, maar dit was duidelijk niet goed genoeg. Omdat hij zo geïrriteerd was over de uitkomst van de openingsrace, viel Hamilton zijn team publiekelijk af. In een uitzending van BBC 5 Live liet Hamilton weten dat de ingenieurs niet hadden geluisterd naar zijn feedback en dat de W14 daarom zo veel snelheid tekort kwam ten opzichte van de Red Bull RB19. Toto Wolff moest uiteindelijk…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head