Albon stipt grote kracht Verstappen aan: “Die band is indrukwekkend”

Het verbaasde Alexander Albon in 2021 niet dat zijn voormalig teamgenoot Max Verstappen de wereldtitel naar zich toetrok. De coureur, die aankomend seizoen aan de slag gaat bij Williams, maakte namelijk van dichtbij mee hoe de Nederlander werkte en kan daar veel respect voor opbrengen. Waar Albon in 2020 nog teamgenoot van Verstappen was, had hij vorig seizoen bij Red Bull Racing de rol van testrijder. Verstappen was op dat moment in gevecht met Lewis Hamilton en kreeg te maken met veel druk van buitenaf. Albon merkte dat de Nederlandse rijder echter rustig bleef onder het verwachtingspatroon. Lees meer Sainz…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head