Andretti onthult plan: “Met deze motorleverancier zullen wij samenwerken”

Al langere tijd is Andretti bezig om de naam terug te brengen in de Formule 1. Naast Haas wil de motorsportfamilie het tweede Amerikaanse Formule 1-team worden. Een aantal weken geleden kwam de bevestiging dat ze met de FIA bezig zijn met een officiële inschrijving en nu heeft Mario Andretti meer onthuld over de plannen die ze hebben voor de komende jaren.  "We zijn niet de nieuwe jongens van de klas. We kennen de voorwaarden om de F1 binnen te komen en daar zit ook een tijdsfactor aan vast", legt Andretti uit in gesprek met David Land. "Toen we eenmaal…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head