Aston Martin kondigt naamswijziging aan na nieuwe samenwerking met Aramco

Aston Martin gaat een langdurige samenwerking aan met het bedrijf Aramco. De samenwerking zal zich richten op het ontwikkelen van efficiënte verbrandingsmotoren, duurzame brandstoffen, geavanceerde smeermiddelen en de toepassing van niet-metalen materialen in auto"s. Aramco is de grootste oliemaatschappij ter wereld in productie en reserves. Naast de gezamenlijke ontwikkelingen omvat de samenwerking ook sponsorrechten, een licentieovereenkomst en exclusieve merk- en goedkeuringsrechten voor brandstoffen en smeermiddelen van het bedrijf. Vanaf vandaag staat het team daarom bekend als Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team.  Vanaf 2025 wil de Formule 1 overstappen naar volledig duurzame brandstoffen. De langdurige samenwerking met Aramco zal…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head