Bommetje in F1? “Vroege ruil tussen rijders op komst in 2022”

Albert Fabrega is zondagavond met interessant nieuws op de proppen gekomen. De betrouwbare Formule 1 -journalist, in dienst van onder meer de Spaanse uitzendgemachtigde DAZN, weet na de Grand Prix van op het circuit van Imola te vertellen dat er een vroege rijders switch tussen twee teams zit aan te komen. De Spaanse insider laat in een video weten: "De markt is al in beweging. Er gebeurt wel wat, maar dat kan ik niet zeggen, want ik mocht niets zeggen [van wie hij het nieuws doorgespeeld heeft gekregen]. Degene die weggaat, verbaast me niet, degene die aankomt wel. [...] Wel, het is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head