Brandende remschijf Albon veroorzaakt rode vlag in Q1 Imola

De eerste rode vlag in Imola is een feit. Nog in de beginfase van Q1 sloegen de vlammen uit het rechterachterwiel van Alexander Albon, wiens remschijf het had begeven. Brandende remschijf Albon veroorzaakt rode vlag De remschijf rechtsachter vatte vervolgens vlam, waarna de band explodeerde. Die ligt nu bezaaid over het asfalt en dus hebben de marshalls werk te verzetten om de stukken rubber snel op te ruimen. Lees meer LIVE | De kwalificatie voor de Grand Prix van Imola Voor Albon zit de sessie er nu op en dus zal hij de sprintrace op zaterdag moeten aanvangen vanaf de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head