BREAKING | Alfa Romeo onthult nieuwe C42-wagen in laatste F1-presentatie

Nu de eerste wintertest in Barcelona erop zit, is het voorseizoen voor 2022 officieel van start gegaan. De meeste teams hebben hun nieuwe bolide voor de testdagen al gepresenteerd, maar Alfa Romeo koos ervoor om de presentatie na afloop van de test te plannen. Op zondag toonde de Zwitserse renstal voor het eerst de nieuwe C42 met de livery voor het aankomende seizoen. Alfa Romeo presenteert wagen als laatste F1-team Alfa Romeo heeft er al de nodige kilometers op zitten met coureurs Valtteri Bottas en Guanyu Zhou, maar moest als enige Formule 1-team de nieuwe wagen voor 2022 tonen. Het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head