BREAKING | Haas presenteert als eerste team de nieuwe livery voor 2022

Haas heeft als eerste de livery gepresenteerd voor het Formule 1-seizoen van 2022. De nieuwe VF22 van Nikita Mazepin en Mick Schumacher komt er als volgt uit te zien. Een nieuwe start voor Haas Haas kende een moeizaam 2021 met een laatste plek bij de constructeurs. Het Amerikaanse team had bewust de keuze gemaakt om de wagen niet verder te ontwikkelen en zich volledig te richten op 2022. Dit jaar moet het dus gebeuren voor het team, want één heel seizoen werd opgegeven voor deze wagen. Lees meer Grote kans op terugkeer van Hamilton: "Wel als de sport eerlijker wordt"…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head