BREAKING | Mazepin kan in 2022 “gewoon” racen voor Haas F1

Nikita Mazepin kan voorlopig opgelucht ademhalen. De coureur hoeft niet weg bij Haas F1 na lang overleg van het World Motor Sport Council (WMSC). Wel moet de Rus onder een neutrale FIA-vlag racen de komende tijd. Mazepin mag voorlopig nog blijven Na lang overleg is het WMSC en de FIA het eens geworden over een pakket aan maatregelen. Alle coureurs uit Rusland en Belarus zullen de komende periode toegelaten worden om internationaal te racen, maar moeten dit doen onder neutrale vlag. Een grote domper voor Haas F1 en hoofdsponsor UralKali is wel dat de verwijzingen naar Rusland of de Russische vlag…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head