BREAKING: Verstappen gaat langer door bij Red Bull Racing

Max Verstappen gaat langer door bij Red Bull Racing, zo meldt De Telegraaf. De Nederlander ondertekende een contract dat hem voor meerdere jaren aan de Oostenrijkse renstal verbindt. De verlenging van het contract zat er al een tijdlang aan te komen. Waar Verstappen het uitstekend naar zijn zin heeft bij de Oostenrijkers, is Red Bull eveneens zeer tevreden over de prestaties die de coureur neerzet. Het was daarom een kwestie van tijd voordat beide partijen tot een akkoord zouden komen. Lees meer Verstappen straalt tevredenheid uit: "Auto rijdt echt goed" Verstappen zeer succesvol bij Red Bull Verstappen schoof in 2016…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head