Chaos bij Aston Martin: “Stroll schuift zelfs aan bij technische meetings”

Aston Martin is heel slecht van start gegaan aan het Formule 1-seizoen van 2022. Ralf Schumacher ziet het helemaal verkeerd gaan bij het team, waar Lawrence Stroll als eigenaar nu zelf schijnt aan te schuiven bij technische besprekingen. Aston Martin faalt Waar Aston Martin onder leiding van Lawrence Stroll juist de top van de Formule 1 wil aanvallen, is het onder zijn leiding van een plek bovenaan de middenmoot, nu helemaal gedegradeerd naar de onderste plek. Het team kwam in Bahrein met twee wagens niet uit Q1 en kwam in de race nooit in de buurt van punten. Lees meer…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head