Coronel denkt aan menselijke fout Red Bull: “Frappant”

Red Bull Racing beleefde tijdens de Grand Prix van Bahrein een dramatisch weekend. Waar het team eerst Max Verstappen zag uitvallen met technische problemen, viel even daarna Sergio Perez stil. De Oostenrijkse renstal zoekt dringend naar de reden van de incidenten, maar Tim Coronel sluit niet uit dat deze simpel is te vinden. Het team van Verstappen en Perez communiceerde zondagavond naar de buitenwereld dat een probleem met de benzinepomp de oorzaak zou zijn, maar maandagmiddag kwam aan het licht dat dit niet het geval was. Daardoor blijven de Oostenrijkers onderzoeken wat er dan wel aan de hand was. Lees…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head