Cryptomunten van Verschoor geven talent Viscaal het nakijken

Met het bescheiden Trident-team wist Bent Viscaal het afgelopen seizoen verschillende malen flink te verrassen in de Formule 2. In Italië en Saudi-Arabië kwam de coureur uit Albergen knap tot een tweede plek. Toch leidde dit (voorlopig) niet tot een langer verblijf in de klasse net onder de Formule 1. Aankomende weken Voor Viscaal leek verlenging van het Trident-contract een utopie, omdat de Italiaanse renstal twee financieel vermogende coureurs wilde laten instappen. Heel even was er hoop: de Japanner Teppei Natori bleek niet in staat om een F2-programma af te werken en Trident keek meteen naar Viscaal. Die kon echter…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head