De Formule 1 wordt een show: “Regels veranderen en worden gemanipuleerd”

Er is al veel veranderd in de Formule 1 sinds de eerste race in 1950. Dit jaar krijgen we bijvoorbeeld nieuwe reglementen die ervoor moeten zorgen dat de auto"s elkaar beter kunnen volgen en dat de uitgaven van de teams ongeveer gelijk zijn. Ondanks de nieuwe reglementen loopt het volgens Peter Windsor allemaal uit de hand en is de Formule 1 meer een show. De Britse journalist legt in zijn nieuwe YouTube-video uit dat Bernie Ecclestone in 1993 aan alle teambazen vroeg om een document te ondertekenen waarin stond dat technologie in de toekomst geen deel meer uit moest maken…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head