De glazen bol | De kampioenen, verrassingen en tegenvallers van 2022

De Grand Prix van Bahrein vormt dit weekend de start van het Formule 1-seizoen van 2022. Na twee wintertests in Barcelona en Bahrein vroegen wij redacteuren van de Nederlandse en Engelse editie van GPblog naar hun wereldkampioen bij de coureurs, wereldkampioen bij de constructeurs, verrassing in 2022 en tegenvaller van 2022. Bonne Veenstra – Redacteur GPblog NL Constructeurs: Ferrari Coureurs: Leclerc Verrassing: Williams Tegenvaller: Vettel 2022 wordt het jaar van Ferrari. De Italianen zullen het stokje van Mercedes overnemen als het te kloppen team, nadat het jarenlang niet is gelukt om kampioen te worden. De voorbereiding van de Scuderia was…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head