De klas van 2010: Toen er drie nieuwe teams in de Formule 1 kwamen

De afgelopen weken is er herhaaldelijk gesproken over de komst van nieuwe teams in de Formule 1. Dat zou geweldig nieuws zijn, want de laatste keer dat er meer dan één nieuw team in de Formule 1 kwam, was lang geleden. In 2010, toen HRT, Team Lotus (later Caterham) en Virgin (later Marussia en Manor) debuteerden. Een van de hoofdrolspelers in die avonturen was Manfredi Ravetto, algemeen directeur bij HRT in de eerste twee seizoenen van het team en daarna teambaas bij Caterham in 2014. GPblog sprak met hem over wat we "de klas van 2010" zouden kunnen noemen.

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head