Ecclestone oordeelt hard: “Denk niet dat iemand erover heeft nagedacht”

Bernie Ecclestone vindt het een begrijpelijke beslissing van de FIA om dit seizoen Russische mensen in de sport toe te staan, zo laat hij in een interview met The Independent weten. Volgens hem is er geen relatie tussen de Russische oorlog in Oekraïne én de sport. Nikita Mazepin moest deze week vrezen voor een plotselinge verdwijning uit de Formule 1. Aangezien Vladimir Poetin afgelopen week Oekraïne binnenviel, besloten meerdere sportbonden een fel statement af te geven door Russische sporters niet langer toe te laten. Ook de FIA leek een dergelijke keuze te maken, maar besloot alsnog anders. Lees meer Brawn stelt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head