F1 beschuldigd van negeren van misbruik en leed in Bahrein

De Formule 1 is op de vingers getikt door mensenrechtorganisatie The Bahrain Institute for Rights and Democracy (Bird). De organisatie beschuldigt de F1 ervan leed en misbruik in Bahrein te negeren. De boodschap van de Formule 1 is dat de sport wereldwijd een goede partner wil zijn van alle landen waar zij komen. Met de contractverlenging van vijftien jaar tussen het circuit van Bahrein in Sakhir en de F1 is er kritiek gekomen op het statement van de sportorganisatie over schending van mensenrechten. De beschuldigingen aan het adres van de F1 komen van Sayed Ahmed Alwadaei, meldt BBC.com. Alwadaei is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head