F1 CEO: “Potentie voor dertig F1-races en terugkeer naar Afrika”

Stefano Domenicali ziet potentie om met de Formule 1 een kalender samen te stellen van dertig races. De CEO van de Formule 1 krijgt allerlei aanbiedingen van circuits en kijkt ook naar een mogelijkheid om te racen in Afrika. Dertig Formule 1-races De F1-kalender wordt met het jaar groter. In 2022 bestaat het seizoen uit een recordaantal van 23 races en daar neemt de F1 nog geen genoegen mee. Tot en met 2025 kan de F1 maximaal 24 races organiseren aangezien dat zo is afgesproken in het Concorde Agreement, maar Domenicali laat in alles blijken dat hij hoopt op meer.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head