F1 houdt onrust in Jeddah nauwlettend in de gaten na aanval op Aramco

Aanstaand weekend reist het F1-circus door naar Jeddah voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië. De organisatie houdt de situatie daar momenteel nauwlettend in de gaten nadat er raketaanvallen hebben plaatsgevonden in de stad. Bij grote dreiging kan het evenement mogelijk niet doorgaan. Dreiging na raketaanvallen in Jeddah Na de Grand Prix van Bahrein, waar de F1 werd aangesproken op hun houding tegenover misstanden in het land, reist de F1 door naar buurland Saoedi-Arabië waar ook een onrustige situatie heerst. Gisteren vond er in de stad waar de race gehouden gaat worden een raketaanval plaats op een brandstofcentrale van Aramco, meldt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head