Ferrari geeft eerste teaser en onthult naam van bolide 2022!

Pas over een ruime twee weken zal Scuderia Ferrari het doek van de nieuwe bolide afhalen om hem te onthullen aan de wereld. Het Italiaanse team heeft wel alvast prijsgegeven hoe de wagen voor het Formule 1-seizoen van 2022 gaat heten; het wordt de Ferrari F1-75. Ferrari viert verjaardag Op de officiële Instagram-pagina van de renstal heeft het team een video geplaatst waarin de nieuwe naam wordt onthuld. De tekst bij de video luidt: “Het heeft een naam. Wees klaar om onze nieuwe wagen voor 2022 te ontmoeten." De video geeft erg weinig prijs, uiteraard zien we de typische vermiljoen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head