“FIA heeft geen interesse in komst Andretti”

De FIA ziet het vooralsnog niet zitten om een nieuw Formule 1-team aan het rijdersveld toe te voegen. Het betekent slecht nieuws voor Michael Andretti die het wel zag zitten om een bod uit te brengen. De voormalig coureur deed in 2021 nog zijn best om Sauber over te nemen, maar dat liep uiteindelijk op niets uit. Dat liet hem echter niet afschrikken, want in 2024 hoopte hij met een nieuw team alsnog op de Formule 1-circuits rond te lopen. Daarvoor zou Andretti zelfs al de nodige gegevens hebben ingediend, alleen de samenwerking lijkt verder weg dan ooit te zijn.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head