“FIA overweegt VAR-achtig systeem voor wedstrijdleiding”

Michael Masi en de FIA liggen onder vuur na de Grand Prix van Abu Dhabi. Over vier weken start het seizoen van de Formule 1 met de officiële testdagen, dus veel tijd is er niet om met oplossingen te komen. Toch zouden er al plannen liggen voor een nieuwe structuur.  Eerder kwam al het nieuws dat de positie van Masi mogelijk in gevaar is. De FIA erkende zelf dat er te veel verantwoordelijkheden liggen op één persoon. Motorsport-Magazin.com heeft vernomen dat er een nieuwe structuur zal worden ingevoerd die de verantwoordelijkheden van de racedirecteur over meerdere mensen zal verdelen. Er wordt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head