Gasly klaar voor herkansing bij Red Bull: “Met Marko bespreken”

Pierre Gasly aast nog altijd op een herkansing naast Max Verstappen. De AlphaTauri-coureur hoopt zich in 2022 zodanig te bewijzen dat Red Bull Racing hem terug wil. Vooralsnog biedt de Oostenrijkse renstal Sergio Perez die kans. Ook hij zal echter goed voor de dag moeten komen, want een nieuwe contractverlenging is allesbehalve vanzelfsprekend. Zowel het contract van Perez als dat van Gasly loopt eind 2022 af. Lees meer Verstappen snapte Hamilton: "Als je kijkt hoe het in Abu Dhabi ging wel" Gasly wil terug naar Red Bull Racing Voor Gasly is het doel voor 2023 helemaal duidelijk: hij wil terugkeren…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head