Grote kans op terugkeer van Hamilton: “Wel als de sport eerlijker wordt”

Karun Chandhok gaat er vanuit dat Lewis Hamilton ‘gewoon’ terugkeert in de Formule 1. De analist van Sky Sport stelt echter wel dat de sport dan eerlijker moet worden. Na de Grand Prix van Abu Dhabi liet Hamilton nog nauwelijks iets van zich horen. Toto Wolff gaf daarnaast te kennen dat hij hoopte dat Lewis wel door zou gaan met F1 en dat zorgde voor veel geruchten. In aanloop naar het seizoen lijkt iedereen er echter wel van overtuigd dat Hamilton ‘gewoon’ weer aan de start staat in Bahrein. Lees meer Red Bull moet flink meer inschrijfgeld betalen aan FIA…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head