Grote onvrede na “Rusland-beslissing” van de FIA: “Dit ziet er slecht uit”

De FIA heeft voor veel onvrede gezorgd. De autosportbond kwam dinsdag naar buiten met de sancties tegen Rusland, maar die vallen volgens sommigen flink tegen. Zo kan Nikita Mazepin ‘gewoon’ als coureur voor Haas in actie komen. De FIA kwam op dinsdagavond na overleg met het World Motor Sport Council naar buiten met een statement. Races in Rusland en Wit-Rusland worden geschrapt, Russische teams mogen niet meedoen aan motorsportevenementen, maar coureurs mogen wel onder een neutrale vlag in actie komen. Over het laatste punt is vooral veel onvrede. Lees meer Verstappen koos inhaalplek op Hamilton: "Hij kon mij nooit meer…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head