Haas: “Fittipaldi in actie in Bahrein, maar zoeken nog wel verder”

Pietro Fittipaldi zal Nikita Mazepin vervangen bij Haas tijdens de testdagen in Bahrein. Gené Haas heeft dit aan de Associated Press laten weten. De Braziliaan is echter niet de eerste keuze voor de rest van het seizoen. Haas heeft de banden met de Russische sponsor Uralkali verbroken en ook besloten om de coureur bij wie de sponsor ‘in het pakket zat’, Mazepin, eruit te gooien. Het Amerikaanse team moest dus op zoek naar een vervanger en heeft die voor de wintertest in Bahrein gevonden. Testcoureur Fittipaldi zal namens Haas in actie komen. Lees meer Dit moet je weten voorafgaand aan…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head