Haas heeft keuze al gemaakt: “Als Mazepin vertrekt, is dit zijn vervanger”

Er heerst onrust bij Haas. Het Amerikaanse team heeft sinds vorig seizoen UralKali als hoofdsponsor en sindsdien rijden ze ook met de Russische vlag op hun bolide. Door de inval van Rusland in Oekraïne kwam er echter druk op Haas om de samenwerking met UralKali te stoppen. Eerste stappen zijn daarin al genomen met het weghalen van de naam op de bolide, maar de gevolgen zouden nog veel groter kunnen worden. Want het Russische bedrijf brengt niet alleen veel geld met zich mee. Ook een van de coureurs is nauw verbonden aan UralKali. De toekomst van Nikita Mazepin hangt ook…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head